GMG SERVICE AS holder til i moderne lokaler i Breivika

GMG SERVICE AS er en samarbeidspartner du kan stole på, og vi har som mål å levere et kvalitetsprodukt og en tjeneste tilpasset ditt behov.
GMG SERVICE AS har siden 1990 drevet med salg, service og utleie av gaffeltrucker, og tilbyr nye og brukte trucker for salg og utleie. Vi leier ut kortsiktig og langsiktig, etter kundens behov og ønsker.

Bygget vårt


I 1995 åpnet vi nytt verksted og utvidet til også å omfatte verksted med reparasjon og service på biler.

Vi er et moderne, frittstående bilverksted. Du mister ikke nybilgarantien din ved å benytte GMG Service AS!

Gjennom EØS-avtalen gjelder EU-forskrift 1400/2002/EC om gruppeunntaket i bilbransjen også for Norge. Forskriften sikrer bileieres rett til selv å velge verksted og deler for vedlikehold og reparasjoner. Det betyr at du ikke trenger å bruke merkeverkstedene for service på bilen din. Garantiarbeider som dekkes av produsenten, utføres fortsatt hos merkekjeden.

I 2000 utvidet vi anlegget med nytt salgslokale og nytt, moderne truckverksted for å gi plass til service og reparasjoner på større trucker fra 10 tonn og oppover. Med 600 kvm verksted og 3 mobile serviceteknikere er vi det største trucksenteret mellom Stavanger og Trondheim.

Godkjent virksomhet

Vi er godkjent/sertifisert som sakkyndig virksomhet, og vi utfører årlig kontroll på trucker og personlifter i henhold til gjeldende forskrifter.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern