Klikk på merket nedenfor for å se noe av utvalget.

Hyster var den første produsenten av gaffeltrucker i verden, og merket er i dag et av verdens største og mest populære innen gaffeltrucker og logistikkløsninger. En Hyster gaffeltruck er utviklet og produsert for å kombinere god totaløkonomi med høy driftssikkerhet og arbeidsglede.

Moderne teknologi og høy kvalitet i produksjonen sikrer topp effektivitet, lave driftskostnader og problemfri drift. Hyster er designet og produsert i Europa, og har alltid føreren i fokus. Gjennom mange års utvikling er teknologien tilpasset brukernes behov for en funksjonell og behagelig arbeidsplass. Dette betyr ekte arbeidsglede og overskudd hos brukerne.

Hyster leverer et komplett utvalg fra jekketraller og elektriske trucker, og opp til 52 tonns trucker for containerhåndtering.
Hyster gir 3 år, eller 6000 brukstimer reklamasjonsrett på nye trucker! Vi kan tilby en meget god totaløkonomi gjennom konkurransedyktige priser og gjennomgående høy kvalitet på produkter.


Doosan er et koreansk merke som vi har lang og svært god erfaring med. Prisgunstig, men med god kvalitet og lave totalkostnader.

Doosan produseres i Sør-Korea, samt ved egen fabrikk i Tyskland.
Doosan har vært på det norske markedet i 20 år.
Selskapet ble grunnlagt i 1896 og er et av verdens største industrikonsern.
Samtlige trucker blir levert med vedlikeholdsfrie oljekjølte skivebremser som standard. 
Doosan trucker er blitt levert til de fleste tyngre industribedrifter i Norge.
Doosan eier kjente merkenavn som Moxy i Molde, Bobcat og Ingersoll Rand. 
Dieseltrucker leveres med opp til 20 tonn løfteevne.
Elektriske trucker leveres med opp til 5 tonn løfteevne.

Gode garantier, og lave vedlikeholdskostnader.


Merlo er en av verdens ledende produsenter av teleskoptrucker med enn 50 modeller, og løftehøyder fra 6 til 25 meter, og løftekapasiteter opp til 10 tonn. Standard utstyr på maskinene er 4-hjulstrekk og styring på alle hjul, hydrostatisk drift, sideskift, hurtigkobling av utstyr fra førerplass og ROPS og FOPS førerhytte. I tillegg leveres utstyr til truckene for de fleste formål.

Merlo er størst når det gjelder ROTO teleskoptrucker med rundtsvingende overvogn. Merlo er eneste leverandør som leverer teleskoptrucker som kjører 40 km/t. 

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern