Liftverksted

Vi utfører service og vedlikehold på lifter i klasse P1-P3. Våre teknikere har gjennomgående høy kompetanse og variert erfaring.

Vårt verksted og våre servicebiler foretar service og vedlikehold også på kurante fremmedmerker.

Vi tilbyr:

  • Service
  • Skadereparasjoner
  • Akutt service
  • Smøreservice
  • Sakkyndig kontroll
  • Forebyggende vedlikehold
  • Full serviceavtale
Hybeko logo

Hybeko

Hybeko Forsland AS er vår samarbeidspartner innen lift.

Vi kan ta service, kontroller og reperasjoner på alle kurante merker.

Med årlig sakkyndig kontroll fra GMG Service AS sikrer du at dine trucker og lifter alltid oppfyller sikkerhetsstandarder i henhold til nasjonale lover og regler.

Genie logo

Genie har i en årrekke vært en av verdens største liftprodusenter og er i dag en del av Terex Group. Genie's fabrikker ligger i USA, England, Italia og Kina. Genie ble etablert i USA i 1966 og fremstår i dag som en svært innovativ produsent for selvgående sakselifter, bomlifter, manuelt flyttbare lifter og lette montasjeløftere. Genie er velkjent for sin gode kvalitet og brukervennlighet, og har i dag en betydelig markedsandel verden over. Genie bruker betydelige ressurser hvert år på å videreutvikle eksisterende, samt utvikle nye produkter. 

Leguan logo

Leguan er en finsk produsent som fokuserer på å utvikle og produsere unike, kompakte og terrenggående lifter. Ekstrem fleksibilitet og fremkommelighet, gode transportegenskaper, og et godt design gjør Leguan til den mest produktive maskinen i sin klasse. Alle modellene har 4WD eller beltedrift, Leguan er liften som kommer til der andre må gi opp. Liftene har en stigningsevne på hele 40 %, samt nivelleringsevne på 22 %. Liftene har kombidrift med elektrisk drift (220V) og bensin- eller dieselmotor. Styrken, kombinert med liten bredde, lav høyde og lavt tyngdepunkt sikrer fremkommeligheten. Arbeidshøyden varierer fra 12,5 til 15,9 meter. Leguan eksporteres til over 20 land, og er testet ut i alt fra Lapplands kulde til Australias hete. 

Dino Lift logo

Dino Lift er en finsk storprodusent av tilhengermonterte og terrenggående lifter med arbeidshøyde fra 10 til 26 meter. Liftene er meget sikre og velutstyrte. Alle modellene leveres med ren teleskopbom og kombinasjonen knekkarm/teleskop for ’’opp og over’’-funksjonalitet. Dino-lifter er bygget for det skandinaviske klimaet og fungerer optimalt gjennom hele året. Leveres enten som tilhengermonterte eller selvgående (kan leveres med hjul eller belter). Dino har vært markedsleder i Norge i en årrekke.

Kontakt oss

Personvern